5a Cursa Nocturna Castell del Remei

Classificacions 2022

Consulta el reglament de la 5a Cursa Nocturna Castell del Remei. Troba tota la informació referent a la prova, les inscripcions, recollida de dorsals i més. 

Dissabte, 11 de juny del 2022

Ara sí! Aquest any tornem a celebrar la Cursa Nocturna Castell del Remei en la seva 5a edició. Tenim moltes ganes de reviure aquest esdeveniment esportiu tan excepcional que combina l’esport, la naturalesa de l’entorn del Castell del Remei i la solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus

La cursa se celebrarà l’11 de juny de 2022 a les 21:30 h. No perdis l’oportunitat de viure aquesta experiència única! Fes la teva inscripció:

Consulta el recorregut de la cursa

A continuació trobaràs més informació sobre la cursa. Només cal que cliquis a la imatge per a saber-ne més:

Si vols fer la teva inscripció, en aquest apartat trobaràs els formularis per a poder realitzar-la. Per qualsevol incidència fes clic aquí.

Es podrà recollir el dorsal fins a 15′ abans de la cursa a Sala de Tast de La casa dels vins (l’enoteca). Consulta tota la informació referent a la recollida de dorsals. 

Gaudeix de la 5a Cursa Nocturna Castell del Remei des de dins. El grup de voluntaris fa que l’esdeveniment sigui tot un èxit. Uneix-te i viu aquesta experiència única.

Aquí trobaràs la llista dels regals dels nostres col·laboradors.

El Circuit del Vi es va estrenar l’any 2014 amb el projecte del que ha esdevingut la Cursa i caminada Entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné, sorgit de la voluntat de crear un esdeveniment esportiu massiu en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus per tal de donar a conèixer la malaltia i captar recursos per a la investigació científica. La saturació d’iniciatives similars en nuclis urbans va suggerir la idea de sortir de la ciutat i això ens va dur a plantejar-ho en l’entorn vinyater del grup cellerer Tomàs Cusiné

Posteriorment, s’ha ampliat amb la Cursa Cara Nord -del celler del mateix nom de la DO Conca de Barberà- i la Cursa i caminada Nocturna al Castell del Remei, amb edicions molt reeixides.

La relació del grup cellerer amb esportistes d’elit fan possible que els participants puguin accedir al sorteig de marxandatge esportiu signat per cèlebres protagonistes de l’actualitat esportiva sensibles a la causa de la malaltia amb l’objectiu de poder obtenir més recursos per a la recerca.

Tots els certàmens tenen una direcció tècnica esportiva que, entre altres qüestions, decideix els dos recorreguts més adients per als atletes. Per tal d’apropar l’acció solidària al màxim de gent, sempre es proposa una distància més llarga per als corredors i una més curta que també es pot fer caminant.

I, en totes les proves, s’instal·la un taulell on es poden degustar alguns dels vins que s’elaboren i la bossa del participant adult conté una ampolla d’obsequi del celler corresponent. En el cas dels menors de 18 anys, l’obsequi és la samarreta.

Així mateix, els participants i acompanyants també tenen l’oportunitat de conèixer més sobre el lupus en la parada que instal·la la Fundació Catalana de Lupus atesa per afectats per la malaltia i voluntaris amb la intenció de fer-ne difusió.

De moment, el lupus és incurable; potser amb la vostra ajuda pot deixar de ser-ho. Participar en les curses del Circuit del Vi és un oportunitat de contribuir-hi mitjançant una divertida iniciativa lúdica, esportiva, saludable, enoturística i, sobretot, solidàriaMoltes gràcies!

Col·laboradors 5a CURSA NOCTURNA DEL CASTELL DEL REMEI

ORGANITZA

COL·LABORADOR TÈCNIC

COL·LABORADORS INSTITUCIONALS 

COL·LABORADORS 

Amb l'ajut i la col·laboració de:

2024© Castell del Remei. Creat per Romeu Prenafeta