6a Caminada i Cursa

Nocturna Castell del Remei

Classificacions 6a Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei:

Pots consultar la llista de participants a la 6a Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei, aquí: 

Podràs trobar tota l’informació pel participant fent click aquí.

Dissabte, 3 de juny del 2023

Vine a la Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei en la seva 6a edició. Tenim moltes ganes de reviure aquest esdeveniment esportiu tan excepcional que combina l’esport, la natura de l’entorn del Castell del Remei i la solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus. 

La cursa se celebrarà el 3 de juny de 2023 a les 21:30 h. No perdis l’oportunitat de viure aquesta experiència única! Fes la teva inscripció:

  • Preu: 17 €, majors de 14 anys; 10 €, menors de 14 anys.
  • Obsequi majors d’edat: 1 ampolla de vi del grup cellerer de Tomàs Cusiné.
  • Obsequi menors d’edat: 1 samarreta oficial.
  • Val de descompte del 10 per cent en la compra de vi embotellat durant el dia de la cursa a l’enoteca La Casa del Vins del celler presentant el dorsal.
  • Sopar a base de graellada de llonganissa sense gluten o hamburguesa vegana amb pa (amb o sense gluten) i oli amb degustació de vins del celler Castell del Remei.
  • Opció d’adquirir la samarreta oficial per 6 € (data límit: 29 de maig).
  • Opció de comprar un màxim de 10 butlletes per a participar en el sorteig de regals en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus. En cas de fer-ho, els números adquirits constaran en el dorsal.
  • Opció de fer un donatiu a la Fundació Catalana de Lupus.

Opció de comprar el Dorsal Solidari -si no és possible la participació activa- al mateix preu que la inscripció per a majors d’edat, a benefici de la Fundació Catalana de Lupus.

Es recorda que l’edat mínima per a córrer la cursa de 13 km. és a partir dels 14 anys.

Nombre màxim de participació: 1.500 persones entre les dues distàncies.

Termini límit d’inscripció: 1 de juny a les 14.00 hores.

Per qualsevol incidència amb les inscripcions, us podeu adreça a ae.ekkelleida@gmail.com

Consulta el recorregut de la cursa

A continuació trobaràs més informació sobre la cursa. Només cal que cliquis a la imatge per a saber-ne més:

Es podrà recollir el dorsal de les 11.00 a les 13.30 i de les 18.00 a les 21.15 hores  a Sala de Tast de La Casa dels Vins (l’enoteca del celler). 

Consulta la programació d’enguany i gaudeix des de les onze del matí (hora d’obertura de la recollida de dorsals) o abans i durant tot el dia de les possibilitats que ofereix l’estada i visita a la finca Castell del Remei.

Fes un cop d’ull al llistat de regals dels nostres col·laboradors i participa en el sorteig solidari amb la Fundació Catalana de Lupus.

Informa’t del Reglament de la prova abans d’inscriure’t a la prova.

Viu la 6a Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei des de dins

El Circuit del Vi es va estrenar l’any 2014 amb el projecte del que ha esdevingut la Cursa i caminada Entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné, sorgit de la voluntat de crear un esdeveniment esportiu massiu en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus per tal de donar a conèixer la malaltia i captar recursos per a la investigació científica. La saturació d’iniciatives similars en nuclis urbans va suggerir la idea de sortir de la ciutat i això ens va dur a plantejar-ho en l’entorn vinyater del grup cellerer Tomàs Cusiné

Posteriorment, s’ha ampliat amb la Cursa Cara Nord -del celler del mateix nom de la DO Conca de Barberà- i la Cursa i caminada Nocturna al Castell del Remei, amb edicions molt reeixides.

La relació del grup cellerer amb esportistes d’elit fan possible que els participants puguin accedir al sorteig de marxandatge esportiu signat per cèlebres protagonistes de l’actualitat esportiva sensibles a la causa de la malaltia amb l’objectiu de poder obtenir més recursos per a la recerca.

Tots els certàmens tenen una direcció tècnica esportiva que, entre altres qüestions, decideix els dos recorreguts més adients per als atletes. Per tal d’apropar l’acció solidària al màxim de gent, sempre es proposa una distància més llarga per als corredors i una més curta que també es pot fer caminant.

I, en totes les proves, s’instal·la un taulell on es poden degustar alguns dels vins que s’elaboren i la bossa del participant adult conté una ampolla d’obsequi del celler corresponent. En el cas dels menors de 18 anys, l’obsequi és la samarreta.

Així mateix, els participants i acompanyants també tenen l’oportunitat de conèixer més sobre el lupus en la parada que instal·la la Fundació Catalana de Lupus atesa per afectats per la malaltia i voluntaris amb la intenció de fer-ne difusió.

De moment, el lupus és incurable; potser amb la vostra ajuda pot deixar de ser-ho. Participar en les curses del Circuit del Vi és un oportunitat de contribuir-hi mitjançant una divertida iniciativa lúdica, esportiva, saludable, enoturística i, sobretot, solidàriaMoltes gràcies!

 

CURSA I CAMINADA ENTRE VINYES DEL CELLER TOMÀS CUSINÉ (8a edició: El Vilosell (Les Garrigues), diumenge 22 d’octubre del 2023).Web de la 7a: https://fundaciocastelldelremei.org/cursa-entre-vinyes/
 

Col·laboradors 6a CAMINADA I CURSA NOCTURNA DEL CASTELL DEL REMEI

ORGANITZACIÓ

GESTIÓ TÈCNICA

COL·LABORACIONS

COL·LABORACIONS INSTITUCIONALS 

Amb l'ajut i la col·laboració de:

2024© Castell del Remei. Creat per Romeu Prenafeta