Activitats Biblioteques amb DO

Aquest mes de febrer tenim diversos actes organitzats dins de les Biblioteques amb DO, col·laborant amb quatre biblioteques de la zona. Us convidem a gaudir de la cultura vitivinícola dins d’uns actes amb la voluntat de portar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya. A continuació, es detallen les activitats:

Dijous 8, a les 20h. Sala gran de bótes del celler Castell del Remei.
Presentació del llibre “Reinas de Copas”, amb la presència de l’autor Zoltan Nagy i de Gemma Plaza, cap de producció del celler i entrevistada. Recorregut pel celler i tast del vi Vilosell del celler Tomàs Cusiné.

Dijous 8, a les 20h. Biblioteca Margarida de Montferrat, de Balaguer.
“Òpera i vins. Gran Reserva de l’Òpera”. Xerrada a càrrec de David Puertas sobre la relació entre el vi i l’òpera. Es tastaran i comentaran vins per gentilesa de Castell del Remei a càrrec d’en Xavier Cepero, director general del celler.

Divendres 9, a les 20h. Biblioteca Salvador Espriu, de Linyola.
Tast guiat amb 5 vins de Castell del Remei, a càrrec de l’enòleg Tomàs Cusiné, propietari del celler.

Dijous 15, a les 20h. Biblioteca Comarcal Jaume Vila, de Mollerussa.
Futbol i vi. Presentació de “Futbolítica. Històries de clubs políticament singulars”, a càrrec de Ramon Usall. Es tastaran i comentaran vins per gentilesa de Cara Nord Celler a càrrec d’en Xavier Cepero, director general del celler.

Dijous 15, a les 20h. Biblioteca Margarida de Montferrat, de Balaguer.
Xerrada-concurs “Enigmàrius. Els enigmes del vi”, a càrrec de Màrius Serra. L’acte anirà acompanyat d’un tast de vins del celler Castell del Remei a càrrec d’Ivan Valor, export àrea manager del celler.

Dijous 22, a les 20h. Biblioteca Comarcal Jaume Vila, de Mollerussa.
“Òpera i vins. Gran Reserva de l’Òpera”. Xerrada a càrrec de David Puertas sobre la relació entre el vi i l’òpera. Es tastaran i comentaran tres vins per gentilesa de Cérvoles Celler a càrrec de l’enòleg Tomàs Cusiné, propietari del celler.

Dijous 22, a les 20h. Biblioteca Margarida de Montferrat, de Balaguer.
Música a la Vi-biblioteca de Carles Belda, acordionista diatònic. L’acte anirà acompanyat d’un tast de vins del celler Castell del Remei a càrrec de Dàcil Estapa, directora de Mercat Nacional.

Divendres 23, a les 20h. Saló del Mirall del Castell del Remei.
Concert d’àries d’òpera. Eva Ruiz, soprano i Marta Mesalles, piano. L’acte anirà acompanyat d’un tast de vins del celler Castell del Remei. Places limitades.

Dimarts 27, a les 19h. Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol, d’Alguaire.
Vi, glosa i estrelles.
Tast guiat amb vins de Castell del Remei i Tomàs Cusiné celler a càrrec d’en Xavier Cepero, director general dels cellers.

Dissabte 03 de març, a les 11:30h. Celler Castell del Remei
Recorregut pel celler i tast de vins pels assistents provinents de la Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol, d’Alguaire.