Ajuts i col•laboracions Leader

Castell del Remei és un celler situat a la comarca de La Noguera, a tocar de les comarques veïnes de l’Urgell i el Pla d’Urgell.

Situada al bell mig de la plana, la finca es un indret de referència a tot l’entorn. A més del celler, inclou el Castell del segle XIX, el Santuari de la Verge del Remei, els estanys, el molí, així com un restaurant i un entorn privilegiat com antiga colònia agrícola.

El projecte 2017

La principal iniciativa ha estat l’aïllament de la coberta d’una part del celler, concretament la botiga, les oficines i la sala d’exposicions, amb el que s’ha aconseguit un important estalvi energètic. Altres iniciatives han estat el soterrament de les línies elèctriques aèries de la finca, així com l’obertura de rases per col·locar instal·lacions de reg per un futur enjardinament parcial de la finca. En l’interior del celler, la inversió ha estat destinada al revestiment i pintura del sòl i l’adquisició d’un nou carretó elèctric pel magatzem.

El projecte 2018

Continuant amb el projecte anterior, la principal inversió es centra en l’aïllament de la resta de la coberta i reforç de l’estructura per acollir un nou espai destinat a sala d’exposicions, en línia amb l’objectiu de millora dels nostres serveis. També invertirem en una nova etiquetadora per maximitzar la línia d’embotellat.