S’inicia la verema al Castell del Remei 2019

S’inicia la verema al Castell del Remei
Les varietats Sauvignon Blanc i Chardonnay són les que donaran el tret de sortida a la nova collita del celler.

Penelles, agost 2019.- Castell del Remei inicia la seva verema amb les varietats Sauvignon Blanc i Chardonnay i continuarà amb la resta de varietats conreades a les vinyes del celler. En paraules de Tomàs Cusiné, propietari i enòleg del celler, “es preveu una verema que garantirà l’alta qualitat dels vins per la bona salut del raïm -igual o superior a la dels darrers anys-, malgrat la producció limitada per la falta de pluges d’aquest any”.

Castell del Remei

Castell del Remei va iniciar la seva activitat vinícola l’any 1780 a Penelles (Lleida) amb el propòsit d’elaborar vins de criança de qualitat. Les privilegiades condicions geoclimàtiques de la propietat i el disseny de les instal·lacions -sense parangó a la Catalunya de finals del segle XIX- el van distingir com al primer celler català concebut segons el model dels admirats châteaux bordelesos. Sota la direcció de Tomàs Cusiné i emparada a la DO Costers del Segre, el celler elabora tres vins negres -Gotim Bru, Oda i 1780- i dos blancs -Gotim Blanc i Oda Blanc-.

Encara que Castell del Remei centra la seva activitat en l’elaboració de vi, és molt més que un celler. El complex d’edificis que envolten la finca gaudeixen d’un encant que rebel·la la llarga història de la propietat, que es desenvolupa i creix també com a destinació enoturística única a la denominació.

 

Castell del Remei
Finca Castell del Remei
25333 Lleida T. +34 973 580 200
ireney13.sg-host.com
Twitter @CASTELLDELREMEI – Facebook.com/castelldelremeiceller #castelldelremei