[:ca]Diada Europea de l’Enoturisme[:]

More

novembre 10, 2019 10:00 am

[:ca]El proper 10 de novembre, amb motiu de la celebració de la Diada Europea de l’Enoturisme, es faran visites guiades gratuïtes al celler i al santuari del Castell del Remei.

Des d’un aspecte enològic, teniu l’oportunitat de visitar gratuïtament un celler de referència mundial on hi trobareu les instal·lacions del primer celler català en elaborar i etiquetar vins fins de criança. Visitar el Castell del Remei suposa traslladar-se a un entorn natural on, per la seva condició d’antiga colònia agrícola, ens endinsem a finals del segle XIX.

L’espai permet passejar entre la natura i gràcies a la seva oferta lúdica, combinar els vins amb la cultura artística i popular visitant l’exposició de Roba de blanc de Victoria Antó d’aixovar antic, que trobareu a la sala Lucilla Atília del celler. A la mateixa finca, hi trobareu el Restaurant del Castell del Remei, característic per la seva cuina casolana elaborada amb productes de proximitat; així com també el llac de la finca.

Es aconsellable fer la reserva prèvia de les visites trucant al 973 580 200. A partir de les 10:00 hores i fins les 13:00 hores (ambdues hores incloses) tindran lloc un seguit de visites guiades gratuïtes de mitja hora de durada al celler i al Santuari, de forma paral·lela. No et quedis sense lloc i reserva ja la teva!

Si voleu més informació sobre els atractius turístics de Castell del Remei, no deixeu de visitar la pàgina turisme d’aquest web.[:]