[:ca]El misteri de la verema[:]

More

setembre 21, 2019 10:00 am

[:ca]

Dissabte, 21 de setembre: 10.30 i 12.00 hores

Diumenge, 22 de setembre: 10.30 i 12.00 hores

Descobreix el celler més antic de Catalunya mitjançant el procés d’elaboració del vi a partir de la collita del raïm.

L’activitat consisteix a superar una seguit de proves d’habilitat i d’enginy que es trobaran distribuïdes pels diferents emplaçaments de la instal·lació.

Durant la mateixa jornada es faran dos torns de l’activitat d’una durada de 90 minuts cadascun, amb un màxim de 5 equips formats per un mínim de 2 persones i un màxim de 6 membres actius (majors de 6 anys).

El preu de la inscripció és de 60 € per equip.

La inscripció inclou la participació a l’activitat, l’assegurança, degustació de vins del Castell del Remei i val descompte per a la compra de vins a la botiga del celler.

Més informació i inscripcions a www.organitzemxtu.com/botiga

**En cas d’anul·lació de la reserva per per part del participant amb menys de 48 hores d’antelació o la no presentció el dia i hora assenyalats, la inscripció quedarà definitivament anul·lada sense possibilitat de reemborsament.
***Es reserva el dret de cancel·lar l’activitat en cas de no assolir-se el nombre mínim de participants o per causes alienes a l’organització (inclemències metereològiques) amb la corresponent devolució de l’import pagat via transferència bancària o la possibilitat de conservar la plaça per a una altra activitat o servei del mateix valor. Així mateix, es reserva el dret de modificació de l’horari fixat en primera instància.
[:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *