[:ca]Exposició Grans Mestres de l’Obra Gràfica Internacional – Col·lecció Arnó-Vila [:]

More

abril 28, 2019 12:00 am

[:ca]

 

El Segle XX ha estat, probablement, l’any més apassionant de tots els temps, pel que fa al mon de l’art. És el segle del Cubisme, del Surrealisme, de l’expressionisme, de l’abstracció, del cinetisme, del Pop Art, etc. Malgrat l’impressionisme nascut al XIX fou la primera gran avantguarda de l’art, el vertigen constant que el va succeir, l’explosió creativa dels artistes fou d’una quantitat i qualitat que, probablement farà d’aquest segle XX el veritable segle d’or de l’art. I no hi ha cap dels grans mestres d’aquest segle, que no exploressin les diferents tècniques artístiques, com ara la litografia, el gravat, a l’aiguafort o l’aiguatinta, la xilografia, el linòleum, les quals son obres originals, però seriades, algunes d’elles originaries del segle XV.

En aquesta exposició podrem veure alguns dels artistes més universals, com Picasso, Braque, Miró, Dalí, acompanyats d’altres noms de renom internacional, que també experimentaren en la producció d’obra gràfica original, que no s’ha de confondre amb les reproduccions d’obres úniques dels artistes.

En aquesta mostra, facilitada per les Bodegues Castell del Remei, podrem gaudir de 35 obres gràfiques originals d’aquests importants artistes, cedides per la Col·lecció Arno Vila, que veu, amb l’exposició dels seus fons, assolit el seu fi, que no ens menys, que apropar l’art a la gent, convidar-los a estimar-lo i, d’aquesta forma, contribuir a fer un món mes humà. La vostra visita és la que justifica el col·leccionisme.

Març de 2019

 

 [:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *