Activitats d’estiu al Castell del Remei

Castell del Remei programa un seguit d’activitats durant la temporada d’estiu. Música en viu, la 3a caminada i Cursa Nocturna, revetlla de Sant Joan, cinema a l’aire lliure i modelisme centren les activitats estivals al Castell del Remei. 

Al voltant de La Gastrovan, la caravana de menjar i begudes que s’instal·la cada cap de setmana a partir de les 11 del matí a la terrassa de l’Estany del Molí, s’organitzen sessions de jazz, actuacions d’intèrprets o DJs de diferents estils musicals i tallers infantils a l’hora del vermut o al vespre, a banda de la revetlla de Sant Joan.

D’altra banda, el dissabte 2 de juny, a les 21.30 hores sortiran de la Plaça del Castell els participants de la 3a Cursa i caminada Nocturna del Castell del Remei, solidària amb la Fundació Catalana de Lupus, que recorreran dues distàncies i que a l’arribada podran gaudir d’una llonganissada i de tast de vins.

Castell del Remei s’adhereix a la iniciativa Benvinguts a Pagès, el cap de setmana del 9 i 10 de juny, amb visites guiades gratuïtes al celler.

El matí del diumenge 17 de juny, la historiadora Lluïsa Pla pronunciarà una conferència titulada “La família Girona, l’alta burgesia catalana del segle XIX”. L’acte inclourà una visita guiada al celler i degustació de vins.

El cinema amb entrada lliure tindrà el seu espai a l’estiu de la finca, atès que la premiada pel·lícula La Llibreria, dirigida per la directora Isabel Coixet, es projectarà el dissabte 7 de juliol als jardins del castell a les 22.00 hores.

El modelisme naval, una de les pràctiques habituals en les festes organitzades pel Castell del Remei, serà l’activitat principal del diumenge 5 d’agost durant el qual els vaixells en miniatura navegaran pel llac.

Així mateix, la sala Lucilla Atilia no tanca per vacances i fins al 29 de juny es podran admirar els olis de Miguel de Ibarbia sota el títol Paisatges del subconscient. Durant el mes de juliol, l’espai acollirà les pintures de l’artista Robert Martí Ripoll. Maquetes de modelisme naval, aeromodelisme i automodelisme de socis del Club de Modelisme de Tàrrega seran les protagonistes de la mostra corresponent al mes d’agost. I l’exposició Monumenta, basada en els singulars edificis dels membres de l’entitat -Associació de Propietaris de Castells i Edificis Catalogats de Catalunya, a la qual pertany Castell del Remei-, estarà exhibida durant tot el setembre.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *