Ajornada cursa nocturna Castell del Remei

La festa esportiva tindrà lloc el proper 10 de juny per motius meteorològics

 

La 2a edició de la #CursaNocturnaCastelldelRemei del #CircuitdelVi s’ajorna fins el dissabte vinent, dia 10 de juny, per motius de seguretat davant la previsió meteorològica per a aquest vespre-nit que Protecció Civil de Lleida valora en un 90 per cent de risc d’inclemències.

Tots els corredors i caminadors inscrits rebran un missatge electrònic en aquest sentit i als que no puguin participar la setmana pròxima els serà reemborsada la inscripció. En cas que això provoqui places lliures, s’obriran a altres atletes interessats.

Lamentem molt aquesta situació però considerem que ateses les altes probabilitats d’haver d’anul·lar la cursa a mitja celebració és el més prudent. No fer-ho, impediria renunciar fins l’any que ve a aquesta festa esportiva, solidària, enològica, turística i lúdica que ja és la Cursa Nocturna Castell del Remei.

Us esperem, doncs, el pròxim dissabte, dia 10 de juny, a les 18.30 hores per recollir el dorsal i sortir, al capvespre amb el so de la sirena de la finca com a tret de sortida, a córrer entre paisatge nocturn de vinyes, arbredes i llacs per col·laborar en la lluita contra la malaltia del lupus.

Moltes gràcies per la vostra confiança!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *