Dissabte, 3 de juny, 2a cursa Nocturna Castell del Remei

Dissabte, 3 juny, a les 21.30 hores, tindrà lloc el tret de sortida de la 2a edició de la cursa Nocturna Castell del Remei, amb un nombre de 800 participants. La gran acollida al certamen ha provocat el tancament d’inscripcions al límit. Som conscients que alguns caminadors i corredors no han pogut accedir-hi, la qual cosa lamentem profundament, però les mesures de seguretat han de ser prioritàries en l’execució d’una pràctica d’aquest tipus i la responsabilitat exigeix el màxim rigor a l’organització.

Per a l’any vinent, ens plantejarem la possibilitat d’ampliar les places degut a l’èxit de la convocatòria.

No obstant, tots els que vulgueu gaudir de l’ambient esportiu, del paisatge, del turisme, de l’enologia… sereu benvinguts a aquesta festa solidària. Els acompanyants o persones que vulguin assistir-hi, al marge de la participació com a atleta, podran degustar la llonganissa amb el pa amb oli i el vi (o refresc) -com els caminadors i corredors – pagant una consumició de 5 euros, fins a exhaurir existències.

Us agraïm molt l’interès a tots, tant als que us heu pogut inscriure com als que no, als que esperem poder-vos entregar un dorsal en la 3a Cursa Nocturna Castell del Remei.

Més informació: cursanocturnadelcastell.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *