El Castell del Remei exposa una selecció d’obres del fons del Museu de La Noguera

Sota el títol “Més enllà de la natura, més ençà de la ciutat”, la sala d’exposicions Lucilla Atilia del celler Castell del Remei acull durant els mesos de desembre 2018 i gener del 2019 un total de 24 obres pictòriques seleccionades entre la col·lecció d’art del fons del Museu de La Noguera a Balaguer.

Les obres expressen el relat col·lectiu del paisatge des d’una mirada rural i urbana amb influència dels moviments cabdals del segle XX, i pertanyen als següents autors: Josep M. Alarcón, Pep Astudillo, Rafel Badia, Francesc Borràs, Ton Camarasa, Jaume Casacuberta, Joan J. Català Paysan, Antonio Collado, Julio García, A. Gilabert, Ponç Granollers, José Lapayese del Río,Josep M. Llobet, Massana, Joan Mataró, Antoni Ollé Pinell, Víctor Pallarès, J. Pizarro, Albert Ràfols-Casamada, Martí Ripoll, J. Rodríguez, Josep M. Rosselló, Rosa Siré, Elvira Valls, Manuel Viola.

L’horari de visita és de dilluns a divendres de 9.00 a 18.00 hores, dissabte de 10.00 a 18.30 hores i diumenge de 10.00 a 14.30 hores.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *