La Ruta del Vi s’uneix a la DO Costers del Segre

Amb l’objectiu de sumar sinergies, objectius i bons resultats, la Ruta del Vi de Lleida i la Denominació d’Origen Costers del Segre s’uneixen i comencen a treballar conjuntament des de la base del projecte. La seva finalitat primordial és el posicionament de Lleida com a destí turístic i enoturístic, oferint una gran diversitat d’activitats organitzades que engloben tot tipus d’experiències.

La primera de les accions comunicatives per assolir aquestes fites, va ser un acte de presentació de les entitats que ens ocupen, a Barcelona, amb una trentena de periodistes i persones influents del món del vi. Aquesta trobada ha estat presidida pel president de la Diputació de Lleida, en Sr. Joan Reñé; pel president de la DO Costers del Segre, en Sr. Xavier Farré; i pel president de la Ruta del Vi, en Sr. Tomàs Cusiné.

Diversos mitjans de comunicació han recollit aquest esdeveniment. Us deixem alguns exemples de notícies on parlen d’aquesta nova etapa de la Ruta del Vi i la DO Costers del Segre i del seu principal objectiu: que es parli de Lleida.

17.11.30- La Mañana Diari de Ponent- ruta del vi 2017.11.30 -Vinos y restaurantes- ruta del vi lleida 2017.11.30 -Segre- ruta del vi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *