Arriba la Festa Major de la finca més històrica

Actuació del grup musical Fa1na i moltes altres activitats

 

La Festa Major del Castell del Remei neix de la voluntat popular de la comunitat rural que habitava la colònia agrícola a finals del segle XIX. Seguint la tradició de celebrar-la “lo segon diumenge d’octubre”, el proper dia 8 d’octubre tindrà lloc una nova edició de la festa.

El tradicional toc de sirena de la finca serà l’inici d’una jornada protagonitzada per la cultura i l’artesania. A les 10:00h del diumenge, s’obrirà el mercat de productes de proximitat a la plaça del Castell i començaran les visites guiades gratuïtes, cada mitja hora, al santuari i al celler, paral·lelament. A més a més, durant tot el matí tindran lloc diverses activitats programades: passejades en carruatge de cavalls, exhibicions i pilotatges de modelisme naval, tallers de recerca artesanal d’or, castell inflable infantil, la setena trobada d’antics habitants i treballadors del Castell… Tanmateix, la festa major d’enguany es complimenta amb l’exposició fotogràfica “Els primers trets de Francesc Boix”, a la Sala Lucilla Atilia del celler i amb el concurs fotogràfic a Instagram “Tresors del Castell del Remei”.

El concurs fotogràfic esmentat, en la seva primera edició, convida a tots els assistents de la festa major a fer-se una foto al pedestal romà del Castell del Remei, amb una o més persones, i el hastag #TresorsCdR1. La imatge que aconsegueixi més m’agrada, guanyarà una caixa de 6 ampolles de vi del celler. L’objectiu és descobrir any rere any, tots els racons emblemàtics de la finca.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *