Castell del Remei guardonat amb el Premi Cambra 2019

La cambra de comerç de Tàrrega ha entregat els Premis Cambra amb la presència del president de la Generalitat Quim Torra.

La cambra de comerç de Tàrrega va entregar el divendres 3 de maig els Premis Cambra 2019. Els premis tenen com a finalitat reconéixer públicament les empreses del territori així com també estimular i promoure els valors que distingeixen les empreses i les activitats econòmiques capdavanteres a la demarcació de Lleida.

L’acte es va celebrar a la finca dels Comtals, on es va dur a terme un dinar i l’entrega de premis. Enguany les cinc empreses guardonades han estat: Castell del Remei, Farinera Roca, Fundicions Montfort, Laumont i Soc Chef.

Castell del Remei és un celler centenari que pertany a la denominació d’origen Costers del Segre i es troba a la històrica finca de la plana d’Urgell del municipi de Penelles. El seu volum de producció actualment és de 800.000 ampolles i un alt percentatge d’exportació en més de 40 països. Castell del Remei també efectua una important tasca etnoturística, oferint visites al celler. Tomàs Cusiné va ser l’encarregat de recollir el premi.